Tuesday, January 31, 2012

+14

ehk siis meil kevad. Vahelduva eduga terve talve nii olnud ja nyyd juba teist paeva jarjest.
Paris monus, tuleks siis kevad pariselt ka. Oiget talve see aasta ilmselt ei tule ja selline koikumine
on ara tyytanud, ei liha ega kala.

Muidu elu nagu ikka.
Yritan end katte votta ja harrastada tervislikku toitumist ja liigutamist, laheb ka vahelduva eduga, nagu ikka nadalavahetused loovad koik segi. Pyhapaeval tuli mehe pere kylla, ema-isa ja ode perega, tegime
viimase rasvase joululaua, kuna meil oli verivorste ja kapsaid jargi, juurde sai kartulid ja sealihapraad.
Eile terve paeva mul koht valutas sellest.
Laupaeval oli Marleenil jarjekorde ujumisvoistlust, kell 6 hommikul hakkasime soitma paksu lumesajuga ja kell 11 kui voistlust labi, oli lumi lainud, paike paistis ja 10 kraadi sooja.
Seekord ei lainud nii hasti, olen tahele pannud, et kui hakkab nihu minema, lahebki lopuni nihu.
Aga pole hullu, Marleenil oli lobus sellegipoolest, sai teiste tydrukutega suurtele kaasa elada ja lobiseda ja tsillida. Veebruaris on veel kaks voistlust, yhele vist ei lahe, kuna seal toimub juba kvalifitseerumine suurtele ja tahtsatele voistlustele, millele me niikuinii ei paase. Marleen saab suvel 9a ja liigub edasi voistlema 9-10a gruppi, mis saab olema palju raskem, hetkel ta voistleb 8a ja nooremate grupis, kus on lapsed alates 5a. Nii et eelis on olemas. Aga trenn on kasuks tulnud, vahepealne suur kaalutous on seisma jaanud, pikkuseks sai moodetud 137 cm hiljuti ja kaalu umbes 35 kg.

See pyhapaev on meie linn Usas koige populaarsem, kuna toimub aasta spordisyndmus SuperBowl.
Tanu sellele yritusele tehti meie lahiymbrus, tanavad ja majad korda, ettevalmistused on kestnud juba aastaid. Linna vajub hunnik tahtsaid tegelasi ja kuulsaid inimesi, peaesineja on Madonna. Moll kaib kesklinnas juba praegu, yles on pandud terve suur nn kyla, kus iga ohtu erinevad esinejad. Plaanime tana minna ja vaadata, mis seal toimub, sest nadalavahetusel hoiame eemale. Selline yritus on siin hingehinnaga, piletid alates 3000 taala ( need siis koige odavamad ) ja parkimine alates 100 taala ja majutusest-soogist ei raagigi. Kuid siin on piisavaltr inimesi, kes on nous raha kulutama ja kellel on, et kulutada. Meie vaatame yritust oma kodus diivanil telekast.

No comments:

Post a Comment