Monday, February 13, 2012

RIP Whitney Houston

Kahju, et nii suur talent lahkus nii vara.
Mulle on ta meeldinud nii kaua kuni maletan. "The Bodyguard" film, kus ta mangis koos Kevin Costneriga,  mida kaisime ema ja vennaga Sopruses vaatamas, oli yks mu lemmikuid.
Olen seda filmi hiljem veel vahemalt 10 korda vaadanud. Ta oli ilus mulatt naine ja voimsa haalega.

Aga nagu mu mees ytles, et ta tegi vale valiku mehe suhtes ja hakkas semmima "bad boy" Bobby Browniga, kes tombas ta pohja. Mitte keegi ei olevat aru saanud, miks selline andekas naine valis sellise mehe. Aga nae, sydant sundida ei saa ja paljudele naistele lahevad peale need pahad poisid.

Minu arust on kohutav tragoodia, kui inimene satub soltuvusse millestki ja see viib ta pohja ja sealt
enam valja ei saagi. See on yks asi, mida ma siin Usas kunagi moistma ei hakka. Kui palju siin inimesed tarbivad igasuguseid valuvaigisted ja tugevatoimelisi retseptiravimeid ja veel koos alkoholiga. Ja arstid lahkelt kirjutavad inimestele retsepte valja ja inimesed votavad neid koos alkoholiga, mis on koige hullem, mida teha saab. Aga noh, ega vahet poleks, must turg on piisavalt suur, et saada ykskoik, mis tabletti iga kell. Kahjuks.
Rikkus ja andekus ja onn ei kai kasikaes nagu naha, pigem voivad need sind hukutada, kui ei ole vali, kellega suhtled ja satud soltuvuse loksu.
Teine must naine, kes naiteks voitles end vabaks, oli Tina Turner, kellel oli ka jobu mees korval.
Kes nainud filmi " What's love got to do with it", see teab.
Koik ei ole aga nii tugevad.
Puhaku ta rahus.

2 comments:

  1. njah, see on see rikaste maailm. rahaga pole muud peale hakata kui oma tervist rikkuda. eriti käib see muidugi ameerika kuulsuste kohta. ah, muidugi teiste kuulsuste kohta ka.
    see maailm ikka nii erineb meie omast ja meie arusaamadest.
    aga kahju on nats küll, kuigi ei tunne end nii puudutatuna kui ntx MJ surma puhul, sest olin ta fänn.

    ReplyDelete
  2. eile ohtul vaatasin veel erisaadet temast ja no nii kurb hakkas, eriti kahju on ta tytrest, kes pidi taiesti endast valjas olema.
    eks see rikkus ja kuulsus tuleb oma hinnaga. seal raagitigi, kuidas enamus inimesi ta ymber kasutas teda ara ja keegi ei hoolinud, mis tast saab. Kujutan ette, kui yksik ta tegelikult vois olla, just hingeliselt. Kurb, kurb.
    Sest ta haal oli ikka voimas.

    ReplyDelete